GEMCO

Instalatie mobila productie peleti

Automatizata

MPL 300

Această instalație completă de peleți multifuncțională mobilă mică MPL este special concepută pentru producția de peleți.

Cu proiectarea delicată a structurii, echipamentele de procesare necesare sunt aranjate într-o singură bucată de instalație completă, constând în principal din moara cu ciocane, separator (buncar) cu ciclon, transportor șurub (snec), presa de peleți, sită vibrantă, transportor cu raclete, tablou electric și cadru metalic platforma.

Instalația de peleți integrează funcțiile de procesare de zdrobire, peletizare, răcire, transport etc. într-o singură instalație completă, îmbunătățind eficiența de lucru în mod remarcabil și scăzând costul de producție a peleților.

Un operator poate gestiona funcționarea întregii acestei instalatii prin simpla ajustare a operațiunii, prin actionarea butoanelor reducând costul forței de muncă în mod eficient.

Tehnologia patentată de paletizare garantează o aplicabilitate flexibilă, satisfacând clienții cu cerințe diferite.


Pe baza practicii cu experiență în industria biocombustibililor și a cerințelor clienților, instalația mobilă de peleți MPL300 este proiectată cu tehnologia avansată din străinătate, transmițând farmecul stilului Europei și Americii. Instalația este utilizată pe scară largă pentru a produce peleți pentru furaje și peleți pentru combustibil din lemn si este compus din moara cu ciocanele, siloz de amestecare, presa de peleți, răcitor și alte mașini multifuncționale cu aspect atrăgător, care satisfac diverse gusturi și cerințe ale diferiților clienți.

GAMA LARGA DE APLICARE

Orice tip de materiale din biomasă include fibre de lemn, cum ar fi coajă de arahide, bagas, coajă de ricin, paie, rumeguș, grăunte de cafea, coajă de orez, coajă de floarea soarelui, tulpină de bumbac, reziduuri de tutun, frunze de muștar, bambus, reziduuri de iută. , paie de grâu, coajă de palmier, coajă de fasole, coajă de nucă de cocos, resturi de decoct, deșeuri de lemn, etc.


APLICABILITATE: Această instalatie mobilă este flexibilă, astfel încât să fie convenabil să mutați instalatia in exterior si datorită designului deosebit, volumul instalatiei multifuncționale este mic și favorabil pentru transport.


1. Produsul finit- peletii- sunt utilizati pe scară largă în industriile termice și electrice ca biocombustibil. de asemenea, peleții de furaje pot fi folosiți ca hrană pentru vaci, oi, iepuri și păsări.


2. Performanta liniei mobile: Instalatia mobila de peleti cu multifunctional este formata din sistemele de concasare, separare, alimentare cu aer, amestecare, reglare umiditate, peletizare, cernere, racire, transportare la ambalare.


Tehnologia de conversie a frecvenței este adoptată pentru a regla piesele principale.


3. Toate piesele electrice folosite sunt de la Schneider, deci sunt fiabile. Pentru a asigura o producție continuă, motoarele cu conversie a frecvenței (reglaj digital) sunt instalate și transportor cu șurub (snec) pentru a regla viteza de alimentare si in transportorul cu paleti penttu evacuare.

Solicită oferta Sylvester

Completează formularul de mai jos și un specialist te va contacta pentru oferta și consultanță

Dă vestea mai departe

Transmite linkul unui prieten sau coleg.

Nu găsești un echipament anume?

Suntem gata să te ajutam

Această pagină web folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe