Despre Noi

Sylvester AzugaPensiunea Sylvester ,finalizata in luna noiembrie 2008 ,este amplasata intr-o zona montana linistita ,cu aer puternic ozonificat datorita ariei mari a padurilor ce o inconjoara ,fiind amplasata in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu ,la aproximativ 1 km distanta de acestea. Confortul din spatiile de cazare si calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective de atractii turistice existente la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite ,in care clipele de odihna si relaxare pot fi armonios completate cu activitati de cunoastere ,recreere ,divertisment.

 

 

 

 

Partia Cazacu Azuga

Partia Cazacu

Cu un grad de dificultate mediu, partia Cazacu are o lungime de 400 de metri. Partiile sunt deservite de o telegondola, care funtioneaza intrele orele 9:00 si 17:00, si teleschi, al carui program poate fi prelungit dupa ora de inchidere, la cererea turistilor care vor sa schieze pe timp de noapte. Tot aici, turistii care nu stiu sa schieze, dar vor sa invete se pot adresa Scolii de Schi de la poalele partiei unde sunt monitori din localitate. Pe langa toate acestea, statiunea Azuga dispune si de o partie de schi fond.

 

partiasoricaPartia Sorica

Partia de ski Sorica are un nivel de dificultate mediu. Cu o lungime de 2100 de metri si o diferenta de nivel de 561 de metri Partia de ski Sorica se afla in stare activa beneficiind de instalatie de zapada artificiala, nocturna si transport pe cablu.

Azuga

AzugaSituată în partea de nord a judeţului Prahova, la confluenţa râului Prahova cu pârâul Azuga, localitatea Azuga este o aşezare urbană, având coordonatele de identificare 45 grade 37’ latitudine nordică şi 25 grade 33’ longitudine estică. Oraşul are 5.213 locuitori.
Este o localitate tipică de munte; teritoriul său administrativ de 8.304 ha se suprapune atât Munţilor Clăbucetele Predealului ( N-V ) cât şi Munţilor Gârbovei ( S-E ), oraşul propriu – zis,  desfăşurându-se în lungul văii Azuga, pe direcţie E-V, pe cca 3 km până la confluenţa cu Prahova.
Poziţia şi accesibilitatea sunt avantaje pentru oraşul Azuga, acesta fiind situat pe cea mai circulată vale transcarpatică a României – Valea Prahovei – respectiv DN 1 E60 şi magistrala feroviară dublă, electrificată Bucureşti – Braşov, la cca 135 km faţă de Bucureşti şi 36 km faţă de Braşov. Se învecinează la nord cu jud. Braşov, la sud – vest cu oraşul Buşteni, iar la sud – est se află comuna Valea Doftanei.

Pârtiile amenajate din Azuga sunt:

 1. Sorica: lungime 2100 m, dificultate medie, diferența de nivel de 561 m, instalație de iluminat nocturn și tunuri de zăpadă
 2. Cazacu: lungime 1920 m, dificultate medie, diferența de nivel 530 m
 3. Cazacu variantă: lungime 400 m, dificultate medie, dispune de zăpadă artificială
 4. Cazacu bretea: lungime 715 m, diferența de nivel 163 m
 5. Sorica Sud – lungime 770 m, ușoară
 6. La Stână – lungime 910 m, ușoară

Alte pârtii de schi fond, precum și un traseu de snowboard, situate în vecinătatea pârtiei Cazacu, însumeaza 10 km.

Azuga dispune de o telegondolă inaugurată la sfârșitul anului 2007, care oferă acces din punctul superior către toate pârtiile din stațiune. Există de asemenea și instalații de teleschi, miniteleschi si babyschi.

Facilitati

Pensiunea Sylvester dispune de:

 • 9 Camere cu pat matrimonial si grupuri sanitarii proprii
 • TV Cablu/Satelit
 • Telefon
 • Internet WiFi
 • Sala de mese 20 locuri
 • Gratar pe terasa
 • Bucatarie dotata corespunzator
 • Sala de lectura
 • Living
 • Terasa Curte
 • Acces Auto
 • Sala Ping-Pong
 • Inchirieri de SKI-uri si saniute

Programe si activitati de teambuilding adresate companiilor care vor sa-si imbunatateasca performantele si eforturile angajatilor .

Pentru grupuri de turisti pensiunea Sylvester poate fi inchiriata la cheie .

 

 

Galerie

Contact

Loading

DATE CONTACT:
Telefon : +40722.555.230 / +40244.326.808
Adresa: Azuga – Prahova – Romania
Email: sylvestertour@sylvester.ro
DATE COMERCIALE:
S.C. SYLVESTER TOURS&EVENTS S.R.L
J40/923/2006 | RO 8308756
Bucuresti, Sector 3

Like Us:

Back to Top